OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ANDERLECHT BLACK EAGLES - ZVK PROOST LIER  2-6 (0-2)

DATUM 11-11-2016

DOELPUNTEN Aiyoub 0-1, Kasmi 0-2, Deswijsen 0-3, Deswijsen 0-4, x 1-4, Kasmi 10m 1-5, Van Endert 1-6, x 2-6

VERSLAG De verplaatsing naar Braine-L'Alleud in het kader van de beker van Belgie werd door onze jongens op een een goede manier voorbereid en aangepakt. Reeds na 4 seconden spelen tekende Aiyoub voor de 0-1 voorsprong, 5 minuten later verdubbelde Kasmi de voorsprong. Vanaf dan controleerde Proost Lier de wedstrijd en doelman Mageren moest maar 1 maal zich reppen op een afstandsschot.

In het begin van de tweede helft kon Deswijsen makkelijk de voorsprong uitdiepen tot 0-4. Na een tegendoelpunt van de thuisploeg maakte Kasmi er op een 10m trap 1-5 van en enkele minuten later maakte belofte Van Endert er zelfs 1-6 van. In de laatste minuut zorgde de thuisploeg voor de 2-6.

Opdracht volbracht, en nu terug alles op de competitie waarin we voor de winterstop onzeranking nog gevoelig willen verbeteren. Volgende opdracht voor de beker is op 16/12 thuis tegen United Wellen